Gastenboek

Met de vernieuwde site is het oude gastenboek gesloten. Maar we ontvangen nog steeds graag berichten via onderstaand gastenboek. Als je liever persoonlijk contact wilt, kun je ons mailen.

Nieuw bericht

 
 
 
 
 
Bedankt voor je bericht.
134 berichten.
Ineke schreef op 18/04/2019:
Hallo reizigers, ik zou ook heel graag met de camper Armenië willen bezoeken. Is dat te doen voor een vrouw alleen met een hond?
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Beste Ineke, het hangt natuurlijk af hoe het voor jou is om alleen te reizen. Wij hebben de Armeniërs als zeer vriendelijke mensen ervaren. In Armenië zijn zeer weinig campings. Je kunt ook een persoonlijke mail sturen naar women@womenonwheels.nl. Vriendelijke groet.
Mariëtte van Gisteren schreef op 25/08/2018:
Hallo Marijke en Nardi, Met veel belangstelling hebben wij jullie reizen op jullie website gelezen. Wat een prachtige reizen hebben jullie gemaakt! Wij zijn ook camperaars en hopen over een paar jaar ook zulke verre reizen met onze camper te maken. Nu blijft dat nog beperkt tot Europa. Ik heb een vraag met betrekking tot jullie reis van de PanAmericana in 2010/2011. Met welke organisatie hebben jullie deze reis gemaakt? Ik kan op internet geen georganiseerde reizen met eigen camper van de PanAmericana vinden. Graag zie ik jullie reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Mariëtte
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Beste Mariëtte, de organisatie waarmee wij de reis gemaakt hebben is helaas opgeheven. We weten dat in het verleden Seabridge deze reis ook maakte, zij geven in ieder geval nog wel informatie over het verschepen van je camper. Tailor Made Expedition beperkt zich tot Argentinië en Chili. Wanneer zouden jullie die kant uit willen reizen. Als je de reis alleen wilt maken, kunnen we jullie wel van informatie voorzien. Vriendelijke groet.
Bart Wijnia schreef op 14/08/2018:
Van harte gefeliciteerd Marijke met je verjaardag! Groetjes van bart en maria . We moeten veel en vaak aan jullie Marijke en Nardi denken.
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Bedankt!!
Paul Wennekes schreef op 17/01/2018:
Goeden morgen!! We hebben kennis gemaakt tijdens het diner met Christa in Utrecht! Wil graag contact via mail, mag dat? Ben benieuwd, reisgroet, Paul
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Leuk, we sturen je een mail! Groet
Willem D A Laros schreef op 10/01/2018:
Zou best willen mailen - voor iets persoonlijks - maar waar vind ik een e-mailadres?
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
We hebben ons mailadres naar jou gestuurd. Groet!
Wim Brauns schreef op 28/12/2017:
Met veel plezier lees ik jullie prachtige reis verhalen! Mijn compliment! veel Groeten Wim & Irena Camping Harmonie Litouwen.
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Voorlopig moet je even wachten op nieuwe reisverhalen, we hebben nog geen plannen. Hartelijke groet!
Ans Cornelissen-Vaanholt schreef op 17/12/2017:
Dag Nardi, Voor een familiereünie probeer ik met je in contact te komen; dit is de enige manier. Ik hoor graag van je,
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Leuk initiatief en inmiddels hebben we contact met elkaar gehad. Groetjes
Henk en Geertje schreef op 13/12/2017:
Dag Nardi en Marijke, We hebben met veel plezier jullie verslag gelezen en van de mooie foto’s genoten van jullie laatste reis naar Iran. Als toegift daarna ook nog eens het verslag van de reis naar Syrië en Jordanië. Opnieuw genieten! Het doet jullie vast pijn te weten en te zien dat veel van al dat moois vernietigd is en dan hebben we het nog niet eens over het lijden van de mensen daar. Hebben jullie al nieuwe plannen? Voor ons is het doorbijten in dit door ons zo verfoeide winterweer, maar 27 december is het zover, ijs en weder dienende natuurlijk! We hopenOud en Nieuw te vieren in Spanje;daarna zien we wel hoe alles loopt. Wij wensen jullie mooie feestdagen toe en een voorspoedig 2018 met veel mooie reisdagen. Liefs, Henk en Geertje (weer jullie beider email adres kwijt!!)
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Leuk dat jullie zo genieten van onze verslagen. En wat een heerlijk vooruitzicht om de jaarwisseling in Spanje door te brengen. Ook voor jullie de beste wensen voor 2018! Veel liefs.
Elisja en Peter schreef op 11/11/2017:
Goed idee, alles op de nieuwe site. Dat wordt een goudmijn en een bron van tranen, om Syrië en ..... Sterkte met de docu-arbeid en liefs.
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Gelukkig vindt Marijke het leuk werk. Liefs
AFRA Snel-vredevoort schreef op 11/10/2017:
Jammer dat het er al op zit. Het was een prachtige reis. Wat zijn er veel kunstschatten bewaard gebleven in Iran. En de foto's zijn ook weer geweldig wel thuis. En tot misschien een nieuwe reis. Groeten AFRA
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Hartelijke groet van ons!
Toos van Weers schreef op 10/10/2017:
Lieve Nardi en Marijke, natuurlijk weer te laat! Heb alles vol enorme bewondering en grote belangstelling gevolgd. Geweldig!! Maar jouw verjaardag Nardi ben ik niet vergeten, maar lag met griep in bed. Nog heel hartelijk gefeliciteerd! Hoop dat jullie Turkije uit zijn en een lekker glaasje op jullie gezondheid kunnen nuttigen! Liefs Toos
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Hopelijk ben jij inmiddels beter! Liefs
barbera van der Kroon schreef op 02/10/2017:
Het was weer een cadeautje jullie reis op afstand mee te kunnen maken. Jammer dat er kennelijk een 'strakke' planning is waardoor je als je dan eens wilt toch niet langer kunt blijven. Jammer.
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Nou, de strakke planning valt heel erg mee. Maar soms is iets zo mooi dat je wel zou willen blijven. Hartelijke groet
Nely en Chiel de Graaf schreef op 01/10/2017:
In een heerlijk Grieks zonnetje genoten van jullie verslag, bedankt en goede thuisreis gewenst.
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Dat is de juiste manier om de verslagen te lezen! Hartelijke groet
Frances schreef op 01/10/2017:
Hoi meisjes ik heb me weer opnieuw aangemeld hopelijk lukt het weer
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Je zult alleen even moeten wachten op de update mails :-). Liefs
Bart Wynia schreef op 01/10/2017:
Lieve Nardi en Marijke, Goede reis terug ! Wat zal er veel in jullie omgaan. Ook hier hebben we genoten van jullie verslagen. Fantastisch ! Tot mogelijk gauw ziens. shalom Bart en Maria
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
We hebben begrepen dat jullie deze zomer fijne weken in Frankrijk hebben gehad. Heerlijk. Liefs
Ineke Geineder schreef op 01/10/2017:
Hartelijk dank voor jullie prachtige verslagen. Ik heb er enorm van genoten. Besef tevens dat jullie veel werk verzet hebben. Geniet nog van de terugreis. Hartelijke groeten, Ineke.
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Het doet ons goed dat je door hebt hoeveel werk het is. Hartelijke groet
Elisja en Peter schreef op 30/09/2017:
Dat meisjeskopje! Wat een mooi begin. Vooral vrouwen zijn deze keer door jullie lens gepakt. Is dat Iran? Puur natuur, als de Shiraz, wel de druif, niet de wijn? Dank voor de bas-reliëfs van Persepolis en de droom Isfahan. Saffraanijsjes lijkt een goed idee voor hier. Om 5.30 uur op voor verslag geeft te denken. Daarover straks. Kom nu maar gauw heelhuids terug.
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Inmiddels geland en verheugen ons op een weerzien. Liefs
Nel koudijs schreef op 30/09/2017:
Dank jullie wel Nardi en Marijke, ik heb weer genoten van jullie reis en de daarbij behorende prachtige foto's. Het was weer een feestje om erbij te zijn op afstand. goede reis naar huis. Nel koudijs
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Jammer genoeg hebben we nog geen nieuwe reis in het vooruitzicht, dus je moet nog even geduld hebben voor een volgend verslag. Hartelijke groet
betty&gerard schreef op 30/09/2017:
weer heerlijk met jullie meegereisd! bedankt voor mooie foto's en verslag. alweer bijna thuis? het wordt wel een beetje nat welkom vrezen we. tot gauw en liefs.
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
We prefereren inderdaad het warme weer boven de regen ..... Liefs
Camping Harmonie litouwen schreef op 30/09/2017:
Met veel plezier heb ik jullie weer gevolgd en mooie reisverslagen. Heel erg bedankt!!!
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Geweldig dat je ons nog toch steeds volgt. Heel leuk om reactie vanuit Litouwen te krijgen. Hartelijke groet.