Gastenboek

Met de vernieuwde site is het oude gastenboek gesloten. Maar we ontvangen nog steeds graag berichten via onderstaand gastenboek. Als je liever persoonlijk contact wilt, kun je ons mailen.

Nieuw bericht

 
 
 
 
 
Bedankt voor je bericht.
143 berichten.
Anjo schreef op 22/07/2019:
Lieve dames, veel plezier met reizen. Zijn weer heel benieuwd naar de verhalen en foto’s. Erg leuk dat jullie weer de website bijhouden zodat wij mee kunnen genieten😊. Lieve grt uit de US!
Floris van Veen schreef op 20/07/2019:
Dames Wij Jannie en Floris wensen jullie een heel plezierige en veilige reis. Erg leuk om jullie op deze manier te volgen. Geniet er van!!!! (het is stil in de sportschool)
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Floor, zolang jij nog op de sportschool bent zal de stilte wel meevallen. Leuk dat jullie ons volgen. Hartelijke groet!
afra.snel-vredevoort schreef op 20/07/2019:
Wat heerlijk dat jullie weer op reis kunnen, en dat ik weer mag mee genieten. Goede reis zal ik dan maar zeggen!
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Goede zomer voor jou!
Peter hoetjes schreef op 20/07/2019:
Hallo dames. Leuk om weer een bericht van jullie te lezen. Veel reis plezier met de trip naar Albanië. Ik ben, na een week door Denemarken getrokken, in afwachting van Michel Albregts, om samen met een groep vw campers naar IJsland te gaan. We gaan as dinsdag varen. (Ik heb winterkleding mee.) Groet Peter Hoetjes.
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Wat leuk dat je met Michel op reis gaat. Wij hebben goede herinneringen aan IJsland, hopen dat voor jou ook. Hartelijke groet voor jou en Michel.
Elisja en Peter schreef op 20/07/2019:
"Die vrouwen gaan genieten." Een duivels kerkhof, een dichte tunnel, jullie hebben het weer geflikt. Zo gaat genot richting de bodem. Wij volgen. Vanavond vis, ook hier. Blijf vertellen. We willen niks missen. Hug, P&E
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
We zakken steeds verder naar de bodem, hebben de basis nog niet bereikt. Daarom verlengen we iedere keer voor twee dagen ons verblijf. En wij kunnen vertellen dat het hier niets om het lijf heeft! Liefs
Johan en Riny schreef op 20/07/2019:
Hallo Nardi en Marijke, Fijn van jullie weer bericht te krijgen van een nieuwe reis en automatisch reizen we dan weer mee. In 2014 hebben we van Griekenland via Albanie en Kroatie gereisd en genoten. In 2015 was het een rondreis van 9 weken door Ierland. Nu de laatste 2 winters gaan we naar Spanje en genieten daar van het zonnetje. Voor jullie wensen we een fijne reis toe en we volgen weer!!!! Groeten van ons.
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
We wensen jullie een zonnige zomer in Nederland. Hartelijke groet.
Ineke Geineder schreef op 20/07/2019:
Hartelijk dank voor jullie verslag. Ik heb er weer van genoten. Nog een goede reis verder. Lieve groet, Ineke
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Voor jou een goede zomer! Groetjes.
Nely en Chiel schreef op 20/07/2019:
Fijn dat jullie weer op reis gaan, kunnen we weer lekker meereizen. Wij zijn net terug uit Ierland dus komt zeer gelegen. Wij denken nog vaak terug aan die mooie reis in 2007 naar Syrië en Jordanië, kijken regelmatig de beelden terug en vragen ons wel eens af hoe het met iedereen gaat. Van jullie weten we dat het goed gaat en we wensen jullie een hele fijne reis.
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Leuk dat jullie ons nog steeds volgen. Wij hebben net fotoboeken gemaakt van de Syrië Jordanië reis. Hartelijke groet.
Ada schreef op 20/07/2019:
een nieuwe reis heeft meestal een lastige start. Die hebben jullie nu gehad, dus vanaf nu............. Geniet van de verdere reis. 🤗
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
We genieten volop! Liefs
Ineke schreef op 18/04/2019:
Hallo reizigers, ik zou ook heel graag met de camper Armenië willen bezoeken. Is dat te doen voor een vrouw alleen met een hond?
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Beste Ineke, het hangt natuurlijk af hoe het voor jou is om alleen te reizen. Wij hebben de Armeniërs als zeer vriendelijke mensen ervaren. In Armenië zijn zeer weinig campings. Je kunt ook een persoonlijke mail sturen naar women@womenonwheels.nl. Vriendelijke groet.
Mariëtte van Gisteren schreef op 25/08/2018:
Hallo Marijke en Nardi, Met veel belangstelling hebben wij jullie reizen op jullie website gelezen. Wat een prachtige reizen hebben jullie gemaakt! Wij zijn ook camperaars en hopen over een paar jaar ook zulke verre reizen met onze camper te maken. Nu blijft dat nog beperkt tot Europa. Ik heb een vraag met betrekking tot jullie reis van de PanAmericana in 2010/2011. Met welke organisatie hebben jullie deze reis gemaakt? Ik kan op internet geen georganiseerde reizen met eigen camper van de PanAmericana vinden. Graag zie ik jullie reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Mariëtte
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Beste Mariëtte, de organisatie waarmee wij de reis gemaakt hebben is helaas opgeheven. We weten dat in het verleden Seabridge deze reis ook maakte, zij geven in ieder geval nog wel informatie over het verschepen van je camper. Tailor Made Expedition beperkt zich tot Argentinië en Chili. Wanneer zouden jullie die kant uit willen reizen. Als je de reis alleen wilt maken, kunnen we jullie wel van informatie voorzien. Vriendelijke groet.
Bart Wijnia schreef op 14/08/2018:
Van harte gefeliciteerd Marijke met je verjaardag! Groetjes van bart en maria . We moeten veel en vaak aan jullie Marijke en Nardi denken.
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Bedankt!!
Paul Wennekes schreef op 17/01/2018:
Goeden morgen!! We hebben kennis gemaakt tijdens het diner met Christa in Utrecht! Wil graag contact via mail, mag dat? Ben benieuwd, reisgroet, Paul
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Leuk, we sturen je een mail! Groet
Willem D A Laros schreef op 10/01/2018:
Zou best willen mailen - voor iets persoonlijks - maar waar vind ik een e-mailadres?
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
We hebben ons mailadres naar jou gestuurd. Groet!
Wim Brauns schreef op 28/12/2017:
Met veel plezier lees ik jullie prachtige reis verhalen! Mijn compliment! veel Groeten Wim & Irena Camping Harmonie Litouwen.
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Voorlopig moet je even wachten op nieuwe reisverhalen, we hebben nog geen plannen. Hartelijke groet!
Ans Cornelissen-Vaanholt schreef op 17/12/2017:
Dag Nardi, Voor een familiereünie probeer ik met je in contact te komen; dit is de enige manier. Ik hoor graag van je,
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Leuk initiatief en inmiddels hebben we contact met elkaar gehad. Groetjes
Henk en Geertje schreef op 13/12/2017:
Dag Nardi en Marijke, We hebben met veel plezier jullie verslag gelezen en van de mooie foto’s genoten van jullie laatste reis naar Iran. Als toegift daarna ook nog eens het verslag van de reis naar Syrië en Jordanië. Opnieuw genieten! Het doet jullie vast pijn te weten en te zien dat veel van al dat moois vernietigd is en dan hebben we het nog niet eens over het lijden van de mensen daar. Hebben jullie al nieuwe plannen? Voor ons is het doorbijten in dit door ons zo verfoeide winterweer, maar 27 december is het zover, ijs en weder dienende natuurlijk! We hopenOud en Nieuw te vieren in Spanje;daarna zien we wel hoe alles loopt. Wij wensen jullie mooie feestdagen toe en een voorspoedig 2018 met veel mooie reisdagen. Liefs, Henk en Geertje (weer jullie beider email adres kwijt!!)
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Leuk dat jullie zo genieten van onze verslagen. En wat een heerlijk vooruitzicht om de jaarwisseling in Spanje door te brengen. Ook voor jullie de beste wensen voor 2018! Veel liefs.
Elisja en Peter schreef op 11/11/2017:
Goed idee, alles op de nieuwe site. Dat wordt een goudmijn en een bron van tranen, om Syrië en ..... Sterkte met de docu-arbeid en liefs.
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Gelukkig vindt Marijke het leuk werk. Liefs
AFRA Snel-vredevoort schreef op 11/10/2017:
Jammer dat het er al op zit. Het was een prachtige reis. Wat zijn er veel kunstschatten bewaard gebleven in Iran. En de foto's zijn ook weer geweldig wel thuis. En tot misschien een nieuwe reis. Groeten AFRA
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Hartelijke groet van ons!
Toos van Weers schreef op 10/10/2017:
Lieve Nardi en Marijke, natuurlijk weer te laat! Heb alles vol enorme bewondering en grote belangstelling gevolgd. Geweldig!! Maar jouw verjaardag Nardi ben ik niet vergeten, maar lag met griep in bed. Nog heel hartelijk gefeliciteerd! Hoop dat jullie Turkije uit zijn en een lekker glaasje op jullie gezondheid kunnen nuttigen! Liefs Toos
Admin-antwoord door: Nardi en Marijke
Hopelijk ben jij inmiddels beter! Liefs